Main Image Kaunas, Eiguliai, Ašigalio g.

Butas nuomai, Kaunas, Eiguliai, Ašigalio g. id:921457 2 kmb.

Skelbimo ID: 921457 Publikuota: 2024-03-22 Redaguota: 2024-03-22
496 € / mėn.
9,92 €/m²
Įsiminti
Įsiminė
0
Parodymai
Šiandien: 3
Viso: 2564
Peržiūros
Šiandien: 0
Viso: 89

Objekto informacija

Plotas m²: 50
€/m²: 9,92 €
Kambariai: 2
Aukštas: 2/5
Konstrukcija: Blokinis
Įrengimas: Įrengtas
Šildymas: Centrinis
Statybų metai: 1985
REKLAMA
REKLAMA

Aprašymas

APIE BUTĄ. Naujai ir moderniai suremontuotas (po remonto negyventas) šviesus, erdvus dviejų kambarių butas. Bendras plotas sudaro 50 kv. metrų. Virtuvė - 7 kv. metrų, o kambariai - 12 ir 17 kv. metrų atitinkamai. Taip pat yra 5 kv. metrų holas ir papildomas tamsus kambariukas. Įstiklintas balkonas leidžia mėgautis nuostabiu vaizdu, o plastikiniai langai į pietų pusę užtikrina gausią natūralią šviesą ir malonias vaizdus į žalumą bei nedidelį parką. Šarvuotos lauko durys. Butas šiltas, maži mokesčiai už šildymą. Išnuomojamas su naujais baldais (nauji miegamojo ir svetainės baldai, čiužinys) ir buitine technika (skalbimo mašina, šaldytuvas, šaldiklis, viryklė, orkaitė, gartraukis, dulkiu siurblys, indai, patalynė, 3 televizoriai).


NAMAS. Namas yra blokinis, 1985 m. statybos. Toliau nuo gatvės. Suremontuota rakinama laiptinė, plastikiniai langai, šarvuotos durys su kodu. Atsakinga bendrija, visuomet prižiūrėtas gerbūvis ir laiptinė.


VIETA. Puikiai išvystyta infrastruktūra. 300 m atstumu stotelė, prekybos centras "IKI", šeimos klinika, mokykla, darželis. Šalia namo didelė automobilių stovėjimo aikštelė, netoliese mokama aikštelė. Už 15 min. kelio pėsčiomis Kleboniškio miškas, todėl jūs leisti laiką galite aktyviai - sportuodami arba tiesiog ramiai pasivaikščiodami gryname ore. Geras susisiekimas su visais miesto rajonais. Patogiai ir greitai išvažiuosite į automagistralę Kaunas - Vilnius - Klaipėda.


Puikus butas strategiškai geroje vietoje!



NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.

JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Evaldas Andrijūnas
Skelbėjas: Forto siena
kampas.lt/evaldas-andrijunas
Skambinti Skambinti SMS Rašyti Rašyti