Main Image Vilnius, Lazdynai, Laisvės pr.

Patalpos nuomai, Vilnius, Lazdynai, Laisvės pr. id:759340

Skelbimo ID: 759340 Publikuota: 2022-05-16 Redaguota: 2023-09-13
3 625 € / mėn.
14,50 €/m²
Įsiminti
Įsiminė
0
Parodymai
Šiandien: 7
Viso: 15621
Peržiūros
Šiandien: 4
Viso: 2284

Objekto informacija

Plotas m²: 250
€/m²: 14,50 €
Kambariai: nenurodyta
Konstrukcija: nenustatyta
Įrengimas: Naujas
Šildymas: nenurodyta
Statybų metai: 2022
Paskirtis: Biurui
REKLAMA
REKLAMA

Aprašymas

„Business Garden Vilnius“ - tai naujasis biurų ir paslaugų centras, artimoje ateityje sukursiantis tobulą darbo erdvę darbuotojams.
Apsuptas gamtos, poilsio zonų, žaliųjų bei aktyvam poilsiui sukurtų erdvių, šis keturių biurų pastatų (kol kas) verslo parkas sukurs apie 60 000 kv. m. siekiančią verslo patalpų erdvę.
Remiantis novatoriška verslo parko koncepcija, „Business Garden Vilnius“ pasiūlys komfortišką bei ekologišką darbo aplinką. Modernūs architektūros ir statybos sprendimai atitiks „LEED Platinum” kategorijos pastatų sertifikavimo reikalavimus.
Be tradicinių biurų, verslo komplekse bus galima naudotis kavinėmis ir restoranais, bendrosiomis konferencijų salėmis, verslo susitikimų patalpomis, knygynu, biblioteka, priimamuoju, poilsio erdvėmis bei įvairiomis poilsio zonomis.
Biurų kompleksas įsikurs strateginėje ir vienoje iš judriausių Vilniaus miesto vietovių - Laisvės prospekte. Išvystyta infrastruktūra palengvins susisiekimą tiek su šalia esančiu miesto centru, tiek su oro uostu ir kelias vedančiais į automagistrales.

Kontaktai

Martynas Ivinskas
Skelbėjas: ReACTION
kampas.lt/martynas-ivinskas
Skambinti Skambinti SMS Rašyti Rašyti