Main Image Vilniaus r. sav., Grabiškės

Sodyba pardavimui, Vilniaus r. sav., Grabiškės id:912578 3 kmb.

Skelbimo ID: 912578 Publikuota: 2024-02-12 Redaguota: 2024-02-12
42 000 €
1 400 €/m²
REKLAMA

Įmoka
194 €/mėn

Visi Bankai - susitarsime už jus

Paskola 35 700 €

Palūkanos 5.10%

Trukmė 30 metų

Įsiminti
Įsiminė
0
Parodymai
Šiandien: 27
Viso: 3737
Peržiūros
Šiandien: 9
Viso: 817

Objekto informacija

Plotas m²: 30
€/m²: 1 400 €
Kambariai: 3
Aukštų skaičius 1
Konstrukcija: Karkasinis
Įrengimas: nenurodyta
Šildymas: Elektrinis
Statybų metai: 1995
Sklypo plotas (ha): 2.03
REKLAMA
REKLAMA

Aprašymas

Parduodama visus metus gyvenama sodyba su renovuotu mobiliu nameliu ir registruotu veikiančiu ūkiu nuosavo miško apsuptyje - tik 30km nuo Vilniaus centro
(Sodyba visą parą filmuojama ir saugoma apsaugos įmonės, todėl prašome atvykti tik iš anksto susitarus.)
PRIVAŽIAVIMAS:
Sklypas ribojasi su LAKD administruojamu nauju asfaltuotu keliu. Tai reiškia, kad žiemą ar po gamtos stichijų yra valomas/tvarkomas iškart po magistralinių kelių. Nuo Vilniaus centro apie 30 km, galima asfaltu važiuoti per Nemenčinę-Antavilius-Antakalnį arba Molėtų plentu (A14) tiesiai į Santariškes.
Nuo šio kelio tvarkingu žvyrkeliu pateksite į sklypą (apie 70m). Jį puikiai prižiūri toliau šioje gatvelėje gyvenantis kaimynas dirbantis sunkiąja technika.
Šalia yra autobusų stotelė.

APLINKA, KAIMYNAI:
Čia rasite tikrą privatumą, gyvendami apsupti savo miško. Gyvenvietėje vos kelios sodybos, kaimynai draugiški, netriukšmingi. Visi kaimynai - bent 200m atstumu nuo jūsų būsimo kiemo. Visų valdos didelės, namai geru atstumu vienas nuo kito.
Kelių kilometrų spinduliu yra nemažas ugdymo įstaigų pasirinkimas įvairaus amžiaus vaikams, tiek lietuvių, tiek lenkų kalba.
Vos už poros kilometrų veikia puiki kaimo parduotuvėlė siūlantį tikrai gerą maisto prekių asortimentą.
Apylinkės miškingos, tiek sodyboje, tiek aplink gausu vaistingųjų ir medingųjų augalų. Grybauti ir žemuogiauti galėsite savo valdose, labai dosnus sklypas.
Sodybos nutolusios, išsibarsčiusios, pagal Vilniaus r. bendrąjį planą plėtra numatyta tik iki 5%, todėl puoselėdami sodybą niekada neatsibusite naujos gyvenvietės viduryje.

SKLYPAS:
Taisyklingos formos, besiribojantis su asfaltuotu keliu.
Plotas - 203a (2,03 ha), iš jų 50 arų miško, supančio kiemą iš visų pusių.
Paskirtis - žemės ūkio, patvirtintas Kaimo plėtros žemėtvarkos projektas ūkininko sodybos vietai parinkti.
Leistinas sodybos užstatymas pagal projektą net 45,87 aro (4587 kv.m).
Suprojektuoti du tvenkiniai.
Sklypui suteiktas adresas.
Sklype įregistruotame ūkyje deklaruota tokia ūkinė veikla:
* prieskoninių žolelių auginimas.
Būta ir bityno, sklype likę autentiškų senovinių avilių - darbščiam žmogui gal prireiks. Bitutės nešdavo fantastišką pievų ir miškų medų, apylinkėse daug nedirbamos žemės ir miškų.

PASTATAI:
1. MOBILUS 30 kv.m NAMELIS
Renovuotas ir tinkamas gyventi visus metus. Nauji A klasės plastikiniai langai ir durys. Sienos 3cm polistirolo + 5 cm vatos + termo ekranas, grindys 10 cm vatos, lubos 15 cm vatos. Grindys - laminatas.
Duše ir virtuvėje įrengti taupūs momentiniai vandens šildytuvai. Dušas paprastas - metalinis padėklas ir užuolaidėlė. Slėgis nedidelis, galima apsiprausti, bet srovės tik tiek, kiek pakelia siurblys iš šulinio. Padaryta paprasta sistema be slėginio indo ir atbulinio vožtuvo - saugumo sumetimais - kai paspaudžia rimtesnis šaltis arba, kai ilgiau sodyboje nieko nebūna, kad neprašaltų vandentiekio vamzdis einantis iš šulinio. Vamzdis 25mm, specialus vandentiekio, užkastas 90-120cm gylyje. Yra tik viena "silpna vieta" - kur vamzdis pajungtas į namuko vidų. Siurblys įjungiamas ir išjungiamas namelio viduje pagal poreikį. Valymo įrenginių nėra. Tualetas - lauko.
Visi reikalingi gyvenimui baldai, tame tarpe didelė dvigulė lova, virtuvės komplektas, spinta, stalai ir t.t.
Visa reikalinga buitinė technika: A klasės šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, indukcinė kaitlentė, el.orkaitė, gartraukis, mobilaus interneto maršrutizatorius su papildomu mobiliu WI-FI signalo stiprintuvu kieme. Televizoriaus nėra, tačiau bet kuri vidaus antena "pagauna" visus 27 Lietuvoje transliuojamus antžeminės TV kanalus.
Tamsiais vakarais džiugins elektrinis židinys su tikros ugnies imitacija. Bet tai ne tik dekoras - šildymo galingumas 1 arba 2kW.

Visas kiemas apšviečiamas LED prožektoriais su judesio davikliais.

2. Metalinis, dažytas 30 kv. m ploto sandėliukas.
3. Yra ir paprasta lauko virtuvėlė su dujine virykle ir papildomu šaldytuvu. Ją galima arba išardyti (pamatų nėra), arba pabaigti dengti stogą (yra nupirktas naujas šiferis).

KOMUNIKACIJOS:
10 kW trifazė elektra su pajungimo taškais/rozetėmis/spintutėmis abiejose sklypo pusėse. Sklype 2023m. sumontuota nauja pakabinama ESO transformatorinė tiesiai šalia sodybos įvadinės el.spintos. Elektra yra sandėliuke, namelyje, virtuvėlėje, šulinyje, taip pat kitoje miško pusėje, šalia įvažiavimo į sodybą.
Neribotas EŽIO mobilus internetas su WIFI maršrutizatoriumi. Bet kada galite pasikeisti tiekėją, sutarčių nėra. Mėnesiui kainuoja 13 Eur, duomenys neribojami, vid.greitis: 15-22Mbps gavimas / 7-8 Mbps išsiuntimas.
Galimybė bet kokiam TV su vidaus antena - 27 kanalai transliuojami Lietuvoje.
Buvo nuosavas šiukšlių konteineris, šiukšlės vežamos kas 2 sav. visus metus ("Nemenčinės komunalininkas"). Naujiems savininkams reikėtų patiems pasirašyti sutartį, konteinerį suteikia komunalininkai.
Šulinys, iš kurio pajungtas vanduo į namuką. Vanduo netikrintas. Taip pat yra antras šulinukas, skirtas labiau daržams laistyti.
Tualetas - lauko.

APSAUGA:
Sklype įrengta signalizacija ir 24h/7d. veikianti 4K(UHD) vaizdo stebėjimo sistema, veikianti tiek autonomiškai, tiek jungiama į "debesį". Valdoma iš mobilaus telefono. Abipusis garso ryšys - galima tiek klausyti kas vyksta sodyboje, tiek per garsiakalbius kalbėti su tais, kuriuos matote. Mato ir naktį - infraraudonaisiais spinduliais.
Sodybą prižiūri "Ekskomisarų biuras", įranga išnuomota. Todėl galima bus jos atsisakyti arba persirašyti savo vardu be jokių apribojimų.

Kontaktai

Vadim Byčkov
Skelbėjas: Centro Kubas
kampas.lt/vadim-byckov
Skambinti Skambinti SMS Rašyti Rašyti