Main Image Klaipėdos r. sav., Jurjonai

Sodyba pardavimui, Klaipėdos r. sav., Jurjonai id:766916 4 kmb.

Skelbimo ID: 766916 Publikuota: 2022-06-20 Redaguota: 2023-12-04
87 500 €
497 €/m²
REKLAMA

Įmoka
404 €/mėn

Visi Bankai - susitarsime už jus

Paskola 74 375 €

Palūkanos 5.10%

Trukmė 30 metų

Įsiminti
Įsiminė
0
Parodymai
Šiandien: 19
Viso: 45201
Peržiūros
Šiandien: 8
Viso: 2956

Objekto informacija

Plotas m²: 176
€/m²: 497 €
Kambariai: 4
Aukštų skaičius 2
Konstrukcija: Plytinis
Įrengimas: nenurodyta
Šildymas: nenurodyta
Statybų metai: 2009
Sklypo plotas (a): 1.4
REKLAMA
REKLAMA

Aprašymas

Sodyba vienkiemis 1.4ha + visos komunikacijos

Parduodama naujai formuojama sodyba/vienkiemis (ūkininko ūkis) Tilvikų kaime Vėžaičių seniūnijoje Klaipėdos rajone.

Tikslus adresas - Tilvikų gatvė , Jurjonų kaimas, Klaipėdos rajonas, Vėžaičių seniūnija (prieš pat Tilvikų kaimą atvažiuojant nuo Vėžaičių).

***NURODYTA KAINA YRA SU VISOMIS KOMUNIKACIJOMIS (elektra + vandens gręžinys + nuotekų valymo įrenginys + išvedžiota kanalizacija iki valymo įrenginio) ir 1.4HA SKLYPU.

*** ***Vandens gręžinys bei nuotekų valymo įrenginys bus įrengti vos tik atsiradus pirkėjui ir pasirašius sutartį.

*** Bendras sodybos sklypo plotas 1.4ha, iš kurių 25a yra posodybinis sklypas. Šis 1.4ha sklypas ribojasi su plentu Vėžaičiai-Plungė bei Žvelsos upeliu, kuris yra apie 150m už namo. Šalia šio 1.4ha sklypo dar galima įsigyti 0.9ha žemės ūkio paskirties sklypą.

Norintiems dar daugiau žemės galime pasiūlyti dar 3ha žemės ūkio paskirties žemės sklypą, esantį apie 2km nuo sodybos Vėžaičių link, kuris ribojasi su plentu Vėžaičiai-Plungė.

Bendras namo plotas yra 176kv/m įskaitant garažą.

Antrame aukšte yra 3 miegamieji kambariai bei erdvi vonia. Pirmame aukšte yra dar vienas miegamasis/darbo kambarys bei svetainės, valgomojo, virtuvės ir WC patalpos. Iš namo galima patekti į 36kv/m garažą, kurio gale, už sienos yra katilinės bei sandėliuko patalpos.

Norint didesnės erdvės ar tai būtų ofiso patalpoms ar kažkam kitam, garažo erdvę galėtų konvertuoti į gyvenamąją erdvę išėmus garažo vartus ir įstiklinus 4.6m pločio angą.

Ant projekto taip pat yra numatytas ūkinis pastatas kuriame galėtų įsirengti pirtį, staliaus dirbtuves arba automobilių remonto garažą. Namas pastatytas iš akyto betono blokelių.

Sienos sandara: 20cm blokelis + 5cm akmens vata + 20cm blokelis + vėjo izoliacija + lauko dailylentės, dažytos dviem sluoksniais aukštos kokybės Tikkurila Pinja Color PLUS dažais su vašku.

Tokie dažai yra elastingi ir netrupa nuo karščio ar šalčio.

Stogas dengtas ilgaamžėmis betoninėmis čerpėmis. Sudėti langai su 3 stiklų paketais, įdėti automatiniai garažo vartai su dviem pulteliais.

Name yra du Schiedel kaminai, vienas yra katilinės patalpoje, kitas svetainės patalpoje.

Namo šildymas pagal pirkėjo poreikius.

Galima įsirengti kieto kuro katilą, daryti geoterminį šildymą, oras- vanduo, oras-oras ar netgi pasistatyti dujinį šildymą su dujų rezervuaru, žodžiu rinktis jums. Vidaus apdailos nėra, bet galiu pasirūpinti visais reikalingais darbais, surasti patikimus meistrus bei supirkti medžiagas jeigu klientas to pageidauja ir dėl kažkokių tai priežasčių negali tuom pasirūpinti pats.

Taipogi galiu įgyvendinti sklypo apželdinimo darbus, iškasti ir įžuvinti kūdrą ir suformuoti pliažą.

Geras laiko praleidimas nuosavame pliaže karštomis vasaros dienomis - garantuotas ir jokių spūsčių! Žiemą čia būtų galima čiuožinėti pačiūžomis arba išsipjovus eketėlę pasigauti žuvų ir išsikepti ant laužo.

Taipogi toks vandens telkinys yra nepakeičiamas auginantiems sodą.

Sklypas yra labai saulėtoje vietoje, idealiai tinka vystyti augalininkystės ūkį. Čia galite auginti ne tik savo daržoves, bet ir įveisti vaismedyną arba uogyną, arba statyti didesnio gabarito šiltnamius auginti ir prekiauti daržovėmis.

Strategiškai patogi vieta, galimybėms ribų nėra. Kas liečia vaikus, Kuliuose yra vaikų darželis bei gimnazija į kurią nuveža ir iš kurios parveža mokyklos autobusas.

Tilvikuose yra maisto prekių parduotuvė bei medicinos punktas.

Šią apylinkę supa miškai, kuriuose rudenį rasite gausybę grybų, uogų bei vaistažolių, na ir žinoma gerai praleisite laiką vaikščiodami tyrame ore.

Čia jūsų nevargins smalsios kaimynų akys, jų naminių gyvūnų stūgavimai ar pačių kaimynų keliamas triukšmas bei privatumo stoka, nes jų čia nėra.

Kontaktinis asmuo: Mindaugas, [email protected], tel. +37067725000, mob. +37067725000.

Kontaktai

Skambinti Skambinti SMS Rašyti Rašyti