Main Image Ignalinos r. sav., Būkliškė

Sodyba pardavimui, Ignalinos r. sav., Būkliškė id:923906 3 kmb.

Skelbimo ID: 923906 Publikuota: 2024-04-03 Redaguota: 2024-04-21
26 999 €
422 €/m²
REKLAMA

Įmoka
125 €/mėn

Visi Bankai - susitarsime už jus

Paskola 22 949 €

Palūkanos 5.10%

Trukmė 30 metų

Įsiminti
Įsiminė
0
Parodymai
Šiandien: 6
Viso: 2380
Peržiūros
Šiandien: 5
Viso: 342

Objekto informacija

Plotas m²: 64
€/m²: 422 €
Kambariai: 3
Aukštų skaičius 2
Konstrukcija: nenustatyta
Įrengimas: nenurodyta
Šildymas: Dujinis, Kietu kuru
Statybų metai: 1917
Sklypo plotas (a): 28
REKLAMA
REKLAMA

Aprašymas

Parduodama vasaros rezidencija Ignalinos rajone, Būkliškės kaime

Būkliškės kaime, Tverečiaus seniūnijoje, Ignalinos rajone, parduodama 64,29 kv.m. jauki sodyba su pirtimi ir ūkiniu pastatu. Žemės sklypo plotas net 28 arai.

Būkliškėje yra vos vienuolika gyvenamųjų namų, kuriuose šiltuoju metu laiku nuolat gyvena itin draugiški vyresnio amžiaus kaimynai. Tad galėsite drąsiai patikėti jiems ne tik savo gyvenimus, bet ir namo raktus.

IR TAI DAR NE VISKAS!
SODYBĄ ŠEIMININKAS SUTINKA PARDUOTI IR IŠSIMOKĖTINAI. PRADINĖ ĮMOKA - TIK 10 000 EUR, O TERMINAS - IKI 4 METŲ. PALŪKANOS - SUTARTINĖS.

Gyvenamasis namas pastatytas dar 1917 metais ir visiškai atnaujintas prieš dešimtmetį: pakeista stogo danga, apšiltintas fasadas ir pakeista jo danga, sudėti kokybiški plastikiniai langai. Prieš dvejus metus buvo rekonstruotas ir namo vidus: sudėtos medžio masyvo lubos ir laminuotos grindys, pakeisti baldai, sutvarkyta krosnis, perdažytos namo sienos, atnaujinta buitinė technika, įvestas vanduo.

Prieš dešimt metų šalia namo pastatyta ir didelė pirtis, kurioje įrengtas dušas ir tualetas. Yra jaukus priepirtis su dideliu medžio masyvo stalu ir suolais, kur galėsite smagiai leisti laiką po pirties malonumų.

Šalia namo stovi ūkinis pastatas, kuriame rasite milžinišką kolekcija įvairiausių žemdirbystei reikalingų įrankių ir kitų buityje naudojamų reikalingų daiktų. Nemažai ūkiniame pastate palikta ir kaitrių malkų, kurios pravers tiek kūrenant krosnį, tiek kepant mėsą jaukiame kieme.

Sodyba įsikūrusi tarp dviejų - Erzvėto ir Tverečiaus ežerų! Abu ežerai vos už 2 km, netoli teka ir Dysnos upė.

Jeigu svajojate būtent apie tokią vasaros rezidenciją, kurioje nereikėtų niekuo rūpintis, nes viskuo jau pasirūpino jos savininkai, susisiekite su manimi!

Kontaktai

Skambinti Skambinti SMS Rašyti Rašyti